Jak vyrobit virtuální produktový box

Základem všech internetových obchodů jsou produkty, které jsou nabízeny k prodeji. Když si obchod s oblečením, či třeba elektronikou, otevře e-shop, do své veřejné nabídky umístí fotografie svých produktů. Jak ovšem vytvořit produktový obrázek aplikace, hry, e-booku nebo služby? Například prostřednictvím virtuálního 3D boxu.

Makawiel copyrightTvorba produktových boxů je velmi snadná, mohou je vytvořit i uživatelé bez znalosti práce s grafickými editory. Tvorba probíhá přes specializovaný program, který udělá všechnu práci za uživatele. Na trhu je jich celá řada, my si ovšem představíme program, který si u nás můžete stáhnout zdarma a naučíte se s ním pracovat během krátké chvíle.

Program se jmenuje 3D Box Shot Maker od BossEye a pro vytvoření produktového boxu vám zde stačí pouhé dva obrázky, velký obrázek na přední stranu a úzký obrázek pro bok (hřbet). Obrázky se v programu nahrají a následně se z nich automaticky vygeneruje vzhledný 3D box. Lze u něj upravovat velikost, sklon, stín a odraz. Po vygenerování a nastavení může být hrdě vystavený na webu. Výsledný obrázek lze exportovat ve formátech JPG, PNG, BMP a GIF. Samotná aplikace je nenáročná, má minimální velikost a stáhnout ji můžete níže:

Ačkoliv je práce s programem velmi snadná, připravil jsem krátký návod, nebo spíše ukázku, ve které můžete shlédnout, jak se snadno lze vytvořit produktový 3D box během krátké chvíle.

[embedplusvideo height=“385″ width=“640″ editlink=“http://bit.ly/1TcRLcJ“ standard=“http://www.youtube.com/v/9otZl0J02mU?fs=1″ vars=“ytid=9otZl0J02mU&width=640&height=385&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=“ id=“ep1915″ /]

error: Obsah je chráněn mocným zaklínadlem !!