Nákup cartridge s neuvěřitelným rozdílem

Nákupu cartridge se nevyhne zřejmě žádný majitel inkoustové tiskárny. Když nám v kanceláři došel inkoust, rozhodl jsem se renovovat tiskárnu, na kterou se nám téměř rok jen prášilo. Cartridge již byly řádně zaschlé a nastal čas pořídit nové.

TiskárnaProč kupovat cartridge v eshopu, když máme kousek od redakce obchod s PC technikou? Venku bylo pěkně  a tak jsem tedy vyrazil do obchodu s požadavkem na set cartridgí pro Epson Stylus SX215. Když mě prodavač požádal o 1200 Kč, slušně jsem odvětil, že si nákup rozmyslím. Po návratu do kanceláře jsem se raději ujistil, kolik celý set stojí v eshopu. Porovnal jsem si nabídky a jako první mi vyjel tonerman.cz, kde nabízeli stejný, byť neznačkový, set jen za 150 Kč.

Set jsem objednal a druhý den dorazil. Rozdíl 1050 Kč, v podstatě za stejnou věc, je celkem výrazný.  Čekal bych, že i cenové rozdíly eshopů budou jen nepatrné, ale nebyly. Pokud se také dostanete do situace, kdy je potřeba koupit novou cartridge, vyplatí se „ztratit“ tu minutu a porovnat si nabídku eshopů.

error: Obsah je chráněn mocným zaklínadlem !!