Představujeme záložkovací systém Bookmarklead.com

Rád bych vám představil další projekt naší firmy, kterým je záložkovací systém https://bookmarklead.com/. K čemu vlastně záložkovací systém slouží? Záložkovací systémy jsou online služby, které umožňují svým uživatelům ukládat a sdílet internetové záložky. Pokud jste narazili na zajímavý web, můžete si jeho záložku v systému uložit a později se k ní vrátit. Takto si můžete vytvořit záložky na všechny vaše oblíbené weby. Ke každému webu zadáte titulek, popis, URL adresu a přiřadíte ho do vhodné kategorie.

Záložkovací systémy a SEO

Záložkovací systémy dnes samozřejmě neslouží jen k tomu, abyste si zde ukládali záložky na weby, ale spíše jsou využívány pro účely SEO. Záložkovací systémy nejsou minulostí, ve světě je mnoho populárních záložkovacích systémů, například Reddit.com, Digg.com a další. Mají obrovskou návštěvnost a jejich výhodou je, že je vložený obsah velmi rychle zaindexovaný. Často se záložkovací systémy používají pro upozornění na nové články v magazínu, na nové produkty v eshopu, nové služby aj. Když na ně chcete upozornit, vložíte je do známých záložkovacích systémů, kde si jich uživatelé všimnou a zároveň si jich všimnou vyhledávače, které stránku navštíví a zaindexují. Ve firmě je často využíváme k rychlejšímu zaindexování nových webů. Záložkování lze snadno dělat svépomocí, ale také si ho u nás můžete objednat jako službu. Záložkovací systémy si nepleťte s katalogy odkazů ani firem, slouží k ukládání záložek a podpora z hlediska SEO je jejich bonusem.

Jaký byl podnět ke spuštění záložkovacího systému?

V České republice fungovalo v minulosti velké množství záložkovacích systémů, ale postupem času jeden po druhém začaly mizet. Dnes jich je v ČR tolik, že by se daly spočítat na prstech jedné ruky, proto jsme si řekli, že je na čase vybudovat další. Postavili jsme ho na PHP skriptu a kdokoliv se do něj může registrovat a veřejně ukládat záložky na weby. Nejde o ryze český projekt, ale o mezinárodní projekt, aby sem mohli uživatelé sdílet weby z celého světa. Záložkovací systém Bookmarklead.com můžete využívat i vy, stačí se do něj zaregistrovat a můžete ukládat záložky na vaše weby nebo weby svých klientů. Vzhledem k tomu, že je o budování záložek velký zájem, jsou jednotlivé účty schvalovány z naší strany ručně, abychom se vyhnuli spambotům a spamerům. Pokud se zaregistrujete a chcete, aby byl váš účet potvrzen přednostně, neváhejte napsat na info@makawiel.cz a vás účet aktivujeme co nejdříve.

error: Obsah je chráněn mocným zaklínadlem !!