timeEdition: Měření času stráveného nad projekty

Potřebujete vědět, kolik času jste strávili nad poslední zakázkou? Ne všechny projekty jsou krátkodobou záležitostí a tak je potřeba počítat čas, který jsme nad nimi strávili. U dlouhodobých projektů to může být značný problém. Pokud máte problém s měřením času stráveného nad projekty, ukážu vám jednoduchou aplikaci, která váš problém hravě vyřeší.

timeEdition time tracker

Tato drobná aplikace je dokonalým nástrojem pro měření času nad projekty. Má podobu drobného okénka se stopkami a její používání je velmi nenáročné. Umožní spravovat práce až pro 8 různých klientů, které lze jednoduše přepínat.

U každého klienta lze vytvářet jednotlivé projekty, u kterých je možné nastavit čas potřebný pro jejich dokončení a také rozdělení na jednotlivé úkoly. Pokud se projekt skládá například z 5 různých úkolů, jednoduše se zde vytvoří i jednotlivé úkoly (tasks) a na nich se pracuje.

Čas lze jednoduše spustit a lze ho kdykoliv jednoduše i zastavit. Uživatel se nemusí bát momentu, že by zapomněl měřič vypnout a šel ven. Pokud aplikace zaznamená neaktivitu delší, než 3 minuty, tak se sama zastaví. Aplikace se sice instaluje, ale je velmi malá a po minimalizování nezabírá místo ani na hlavní liště. Aplikaci timeEdition můžete stáhnout níže.

error: Obsah je chráněn mocným zaklínadlem !!